Cuantumul salariilor bugetarilor inainte si dupa reducerea de 25%

salariu, venit, bugetar, cuantumul salariilor, salarii, guvern“Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”, sunt convinsa ca multi dintre cei care cititi acest articol ati auzit de multe ori aceasta celebra replica a lui Mircea Badea, dar si mai multi dintre noi constientizam gravitatea lucrurilor care se intampla in tarisoara noastra draga.

Un subiect de foarte mare actualitate si care inca se afla pe buzele multora dintre noi este reducerea salariilor bugetarilor cu acele “celebre 25 de procente”. Nu voi intra in detalii de genul “este/nu este corect” ci va voi prezenta, strict, impactul pe care aceasta reducere l-a avut asupra salariilor bugetariilor.

Datele sunt reale, veniturile lunare vechi le-am gasit pe site-ul Guvernului Romaniei si apoi am calculat ce inseamna acea reducere de 25% pentru fiecare salariu in parte. Sunt convinsa ca deja ati simtit reducerea cand ati luat ultimul salariu, dar daca sunteti curiosi sa vedeti cum au fost afectati si alti oameni care lucreaza in sistemul bugetar, va invit sa aruncati o privire pe urmatorul link:

Salariile bugetariilor inainte si dupa reducerea de 25%


Postati un comentariu